Στην Kogerakis office & more από το 1967 σχεδιάζουμε και προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού στο σύγχρονο έπιπλο γραφείου, καθώς και στις εξατομικευμένες λύσεις (custom made). Η εταιρεία μας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου γραφείου, προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της με εξειδικευμένο προσωπικό που σας καθοδηγεί με έμπνευση και δημιουργικότητα. Το εργοστάσιο διαθέτει μηχανήματα CNC τελευταίας τεχνολογίας όπου προσφέρουν μεγάλες ταχύτητες κοπής και εξαιρετική ποιότητα τελικού προϊόντος (ISO 9001:2008).

Η ομάδα των ειδικών μας συμβούλων, προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους χώρους εργασίας, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και τους συνεργάτες σας. Επίσης, συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την υψηλή τους αισθητική, την εργονομία και το καινοτόμο design. Κάθε έπιπλό μας είναι σχεδιασμένο για να κάνει τη ζωή σας πιο απλή και πιο δημιουργική.

Στην Kogerakis office & more η σχέση με τον πελάτη δεν σταματά με την πώληση, αλλά τότε αρχίζει. Η Εταιρεία μας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της για 3-5 έτη και η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για τα προϊόντα ανέρχεται στα 10 έτη. Διαθέτουμε άμεσο και διαρκές service, για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ενώ διατηρούμε τις σειρές των μοντέλων (διαθεσιμότητα για συμπλήρωση επίπλωσης) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τεχνογνωσία μας στο έπιπλο γραφείου και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες service και για έπιπλα άλλων εταιρειών.

TOP